Onze alumnes de l'institut Cal·lípolis fan pràctiques formatives a Parc Central

El Parc Central de Tarragona ha estat el centre en què onze alumnes de diversos cicles formatius de l'institut Cal·lípolis han fet les seves pràctiques formatives
Sessió de 'bodypainting' a Parc Central | Cedida

 

Parc Central, el centre comercial de Tarragona, ha establert una col·laboració amb l'Institut Cal·lípolis perquè els seus alumnes realitzin les pràctiques formatives amb ells. Aquest institut és un dels centres públics específics de formació professional de la ciutat de Tarragona.

Durant el mes de juny a Parc Central van tenir lloc els 'Experience Days' i un total d'onze alumnes de diferents cicles formatius van poder realitzar part de les seves pràctiques formatives a Parc Central. L'Experience Days' va ser un esdeveniment únic amb quinze activitats relacionades amb el món de la moda, la bellesa i l'estil de vida urbà, per això els alumnes que van poder participar van ser els de CFGS Caracterització i maquillatge professional, CFGS Dietètica i CFGM Farmàcia i parafarmàcia, amb sessions de 'bodypainting', 'workshops' i xerrades de nutrició.

Parc Central: «Estem molt satisfets d'haver format part d'aquest projecte»

El centre comercial té un gran compromís amb la comunitat local i vol complementar la seva oferta de moda i oci amb l'educació i la formació. Per això Miguel Ángel González, gerent de Parc Central, afirma que «estem molt satisfets d'haver format part d'aquest projecte. Durant aquestes sessions a Parc Central preteníem que l'alumnat pogués mostrar les seves habilitats i desenvolupar el seu potencial professional i aprengués en situacions reals, aproximant-se així a la realitat laboral», i afegeix «estem convençuts que sorgiran més oportunitats i accions que donin continuïtat a aquest inici de col·laboració tan fructífer».

Per part de l'institut Cal·lípolis es mostren molt agraïts amb Parc Central i la directora del centre, Boni Garcia, diu «volem agrair sincerament la seva col·laboració. La seva participació és fonamental perquè la formació professional d'aquest país sigui capaç d'assumir els reptes de la societat i que aquesta sigui cada vegada més competitiva i ofereixi més oportunitats d'ocupabilitat i progrés als nostres joves».

Imatge del centre comercial Parc Central de Tarragona | Cedida

 

"El Joan XXIII, pioner a Espanya en una cirurgia pulmonar assistida per robot" "Esports sondeja els clubs de futbol per fer llocs al Rugbi Tarragona"