Intent de robatori a les instal·lacions del Casal Esportiu de Riu Clar

Uns desconeguts van entrar la nit de diumenge en les instal·lacions i van regirar els armaris de la consergeria, tot i que no van endur-se cap objecte de valor
Imatge d'arxiu del Casal Esportiu de Riu Clar. | Tarragona Digital

 

La nit d'aquest passat diumenge, el Casal Esportiu de Riu Clar, gestionat del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, va patir un intent de robatori. Uns desconeguts van entrar a la instal·lació esportiva per una de les finestres de la planta baixa i van passejar-se per l’interior de l’equipament, tot i que no van endur-se res.

 

Tot i no prendre cap objecte ni diners, van obrir i van regirar els armaris de la consergeria del pavelló del barri tarragoní de Riu Clar, però sense causar cap desperfecte. L'edifici compta amb alarma, que fonts consultades asseguren que va sonar sobre dos quarts d'onze de la nit. Tot i això, no es va personar cap patrulla policial al lloc dels fets. Des del Patronat Municipal d'Esports s'ha demanat un informe per conèixer què va passar. 

 

Aquest no és primer assalt que pateix el Casal Esportiu de Riu Clar. Fa tres anys, uns lladres van entrar al recinte per una de les finestres de les oficines que l’Associació Deportiva Torreforta (ADT) té a l’equipament. En aquella ocasió, els assaltants sí que van endur-se material i objectes diversos.