Jazz i 'Descobrim les Amèriques', cites d'aquest cap de setmana al Moll de Costa

El Port de Tarragona continua oferint activitats musicals i culturals cada cap de setmana durant l'estiu
El Moll de Costa acull les activitats de les 'Nits del Serrallo'. | Cedida

 

La temporada d'estiu s'apropa cada cop més a la seva fi, però un cap de setmana més, el Port de Tarragona ha programat per aquest divendres i dissabte 23 i 24 d'agost dues activitats culturals i musicals. Es tracta, en concret, de la visita teatralitzada 'Descobrint les Amèriques' i un altre dels diversos concerts de jazz que s'han dut a terme, en aquest cas, amb el grup Sentimental Mood Jazz Band.

 

Descobrir les Amèriques i la seva relació amb Tarragona i el Port

La primera cita serà aquest mateix divendres, 23 d'agost, a les 22h, amb la proposta de la visita teatralitzada que porta per nom 'Descobrint les Amèriques'. En aquesta experiència, els més petits, però també els més grans, podran descobrir gràcies a la presència de Miquel Ballester, amic de Cristòfol Colom, què és l'or blanc i quina relació existia entre Amèrica i Tarragona i el seu port. Però sobretot, podran endinsar-se en un viatge al segle XV per conèixer el comerç del Port al llarg de la seva història. L'activitat comença a les deu de la nit al Museu del Port i és gratuïta, però requereix inscripció al correu electrònic o per telèfon.

 

El Museu del Port acull la visita teatralitzada 'Descobrint les Amèriques'. | Cedida

  

El jazz, protagonista indiscutible de les nits al Moll de Costa

Com és habitual aquest estiu al Moll de Costa, aquest dissabte a les 22h el protagonista de la nit serà, un cop més, el jazz. I és que arriben a la Pèrgola del Serrallo els Sentimental Mood Jazz Band, una banda que ofereix un concert gratuït que canvia de format a una 'jam session' que convida a compartir la música i al públic a pujar a l'escenari i participar-ne. El grup, format per una trompeta, un baix, una guitarra i un saxo tenor, es caracteritza perquè tots els seus integrants provenen de la regió, són mestres de jazz, professors i, a més, afeccionats a aquest estil musical. 

Més notícies de la categoria Tarragona