Comença el judici contra l'acusat de llançar la parella daltabaix d'un tercer pis al barri de Bonavista

La vista arrenca amb la declaració de la víctima a porta tancada

Aquest dimarts ha començat a l'Audiència de Tarragona el judici contra l'acusat de llançar la parella daltabaix d'un tercer pis al barri de Bonavista, el 21 de gener del 2019. La vista ha arrencat amb la declaració de la víctima a porta tancada. La fiscalia sol·licita 26 anys de presó per a l'home, acusat de temptativa d'assassinat. El ministeri públic manté que l'individu va clavar diverses ganivetades a la dona amb un ganivet i que, quan ella va sortir al balcó per demanar auxili, ell la va agafar pels peus i la va llançar al carrer. La defensa en demana l'absolució perquè insisteix que no hi ha indicis ni testimonis directes dels fets. A més, sosté que la dona n'ha ofert diverses versions i que va arribar a dir que s'havia llançat ella.

Fins divendres hi ha més d'una trentena de persones citades a declarar al judici, entre els quals una vintena de testimonis i una dotzena de pèrits.

"Inscripcions: 3a edició de PortAutors, la mostra musical de nous talents del territori!" "Indignant: Una tarragonina es queda amb milers d'euros de la seva tieta incapacitada"