La cadena de menjar ràpid KFC s'instal·larà al Parc Central de Tarragona

La marca nord-americana arribarà al mes de maig i en pocs dies s'inaugurarà també una botiga de l'empresa Tea Shop
KFC arribarà al Parc Central de Tarragna el mes de maig. | KFC

 

Kentucky Fried Chicken, una de les cadenes de menjar ràpid més conegudes del món, obrirà les portes a Parc Central durant el mes de maig. Compta amb més de 20.000 establiments a 185 països de tot el món, 96 dels quals són a Espanya. D'altra banda, també inaugurarà seu a Tarragona l'empresa Tea Shop. En el seu cas, l'estrena es produïrà en pocs dies. 

 

 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

KFC obrirà portes al Parc Central el mes de maig

La famosa marca de cadena ràpida KFC, reconeguda pel seu pollastre arrebossat i fregit, ha decidit instal·lar-se al Parc Central de Tarragona. La botiga comptarà amb capacitat per a prop d'una cinquantena de persones i lluïrà la decoració amb l'estil més modern de la marca. També comptarà amb una terrassa exterior, amb capacitat per a una trentena de persones més. 

 

«Hem triat el centre comercial per la seva excel·lent ubicació: es troba en un lloc estratègic i privilegiat de la ciutat. També perquè és un centre modern, amb nombre d'operadors de qualitat. I, per descomptat, per comptar amb pàrquing entre les seves facilitats», ha explicat la delegació de l'empresa al centre comercial.

 

Tea Shop, una botiga amb gran varietat de tes

La segona estrena d'aquesta temporada al Parc Central és la de la botiga Tea Shop. L'empresa ofereix més de 120 varietats de te, 'rooibos' i infusions, així com multitud d'accessoris per preparar tes. «Aquest és el centre comercial de referència a la Costa Daurada i Tarragona; el seu nivell d'afluència i ubicació són fonamentals per a proporcionar una alta rotació en el nostre negoci», han manifestat des de l'empresa. 

 

La botiga de Tea Shop s'inaugurarà en els pròxims dies. «Amb aquestes incorporacions, Parc Central afegeix a la seva completa oferta d'oci i restauració dues marques estrella, reafirmant-se com la proposta més actualitzada, completa i variada de Tarragona», subratllen des del Parc Central.