Imatge de diverses persones fent cua per comprar en una parada del Mercat de Torreforta de Tarragona

Surten a licitació les parades buides del Mercat de Torreforta de Tarragona

Es poden presentar ofertes del 16 al 30 de març

El Mercat de Torreforta de Tarragona treu a licitació pública l'adjudicació de les seves parades buides. Són un total de quatre lots: un dedicat a l'activitat de fruita i verdura, dos per a peix i marisc i un per a carnisseria. Aquelles persones o empreses interessades poden presentar la seva oferta de manera presencial a les oficines dels Mercats de Tarragona, a partir d'aquest dimarts, 16 de març, i fins al dia 30.

El procés de licitació de les quatre parades contempla un termini de cessió d'ús per 5 anys prorrogables per 5 anys més per mutu acord entre l'adjudicatari i l'empresa de Mercats. L'objectiu d'aquesta licitació és continuar amb el procés de millora i revitalització del Mercat de Torreforta, aconseguint la plena ocupació de les seves parades.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha manifestat que «recuperar i reactivar el Mercat de Torreforta ha estat prioritari des de l’inici de la nova etapa a l’empresa de mercats. Hi hem dedicat molts esforços i hem aconseguit revitalitzar-lo. De fet, gràcies a la dinamització que ha viscut el Mercat de Torreforta en l’últim any, les licitacions estan tenint molt d’èxit». 

«L’objectiu és aconseguir l'ocupació plena d’un mercat que no només ha de ser un referent comercial a Ponent, sinó un eix vertebrador de la vida social i cultural», ha afegit Nadal.