Pas endavant per soterrar les línies aèries de la Part Baixa de Tarragona

L'equip de govern ha fet públic que ha tret a licitació la redacció del projecte de remodelació del carrer Orosi

L'Ajuntament de Tarragona ha fet públic, aquest dilluns, 15 de juny, que ha tret a licitació el projecte executiu de remodelació del carrer Orosi, en el tram entre els carrers Comerç i Apodaca, a la Part Baixa, de Tarragona. Traduït, el consistori ha fet el primer pas per encarar un projecte llargament reclamat pels veïns de la Part Baixa. El pressupost d'aquesta licitació és de 18.029 euros, amb IVA inclòs, i la durada del contracte és de 4 mesos. 

El projecte contemplarà, segons la fitxa de licitació, entre altres, el soterrament de les línies aèries actuals de baixa tensió i també les dels serveis de telecomunicacions. La remodelació integral del carrer Orosi comportarà la transformació urbanística d'una de les portes d'entrada a la ciutat des de l'estació de ferrocarril. Així mateix, el projecte també encararà els problemes d'inundació al barri que es pateixen en episodis de fortes pluges, que no poden assumir l'actual xarxa de clavegueram.

"Última hora: Tots els guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona" "El teatre no s'atura: La Sala Trono i el Grec, braç a braç en una nova producció"