Les imatges d’una nova jornada de protestes a Tarragona per l’empresonament de Pablo Hásel

Llancen objectes de vidre des d'un balcó als manifestants durant les protestes proHasél a Tarragona

Els fets han succeït a tocar del Viding a l'avinguda Andorra

Tarragona va viure aquest dissabte el cinquè dia de protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél amb un resultat de dos detinguts  —menors d'edat que van quedar en llibertat després de declarar—, dues persones ferides lleu, algunes barricades, contenidors cremats, ous de pintura contra la subdelegació del govern espanyol i llançament de pedres contra els Mossos d'Esquadra

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El vespre va començar amb la concentració  i posterior manifestació  convocada a les sis de la tarda, aconseguint aplegar mig miler de persones. En finalitzar, unes 200 persones, encaputxades, van protagonitzar actes vandàlics per diversos carrers de la ciutat.

Els veïns llancen objectes als manifestants

Els actes vandàlics es van anar encadenant per diversos punts de Tarragona. Començant en atacs contra l'edifici de la subdelegació del govern a la Imperial Tarraco, per seguir fins a l'avinguda Marquès de Montoliu on es van desplaçar contenidors per entorpir el trànsit. 

A l'avinguda de Catalunya i a la rotonda dels Quatre Garrofers es van formar barricades davant les queixes dels veïns i van fer cap a la Rambla Lluís Companys amb llançaments de pedres contra el Corte Inglés. Els manifestants es van trobar als Mossos d'Esquadra a l'Audiència de Tarragona on van llançar-los pedres a les unitat de l'ARRO. La presència de les furgonetes policials va fer que els concentrats comencessin a córrer en direcció oposada.

A l'avinguda Andorra, a tocar del Viding, veïns van sortir al balcó en veure que posaven contenidors  enmig del carrer per entorpir el pas dels vehicles. Des d'un dels balcons, però, es va començar a llençar objectes de vidre que van generar crispació entre els manifestants a peu de carrer.

Cinquè dia de protestes a Tarragona
Tiren objectes des d'un balcó als manifestants | TarragonaDigital