Part del barri tarragoní de La Granja, sense llum aquest dimarts a la tarda

La incidència afecta gairebé 400 abonats

Part del barri de La Granja, situat a la zona de Ponent de la ciutat de Tarragona, s'ha quedat sense subministrament elèctric aquest dimarts, 8 de gener, a la tarda. Passaven pocs minuts de dos quarts de set del vespre quan, segons ha informat la Direcció General de Protecció Civil a través de la companyia subministradora, un total de 380 abonats s'han quedat sense llum. L'avaria afecta diversos carrers d'aquest barri tarragoní.

Part del barri de la Granja, a Tarragona, sense llum

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Quan passaven exactament sis minuts de dos quarts de set de la tarda, la companyia subministradora d'energia elèctrica, Endesa, ha detectat una avaria a la Granja, un dels barris de la ciutat de Tarragona situats a Ponent, és a dir, a la zona sud de la ciutat.

Situat al límit amb la concorreguda carretera T-11, la Granja està envoltada dels barris de Camp Clar, Torreforta i Riu Clar i, just a l'altra banda de l'autovia, s'hi situa el barri de l'Albada, en una zona que es troba a tocar del centre comercial Les Gavarres.

Es treballa per resoldre l'avaria aquest mateix dimarts

Segons les primeres informacions, arribades a mitja tarda d'aquest dimarts, 8 de gener, eren diversos els carrers de la Granja que s'han trobat en la situació d'apagada general. L'enllumenat públic no funcionava, però tampoc l'electricitat a l'interior dels edificis. Fins a 380 abonats, comptant habitatges particulars i locals comercials, s'han trobat a les fosques.

Segons ha informat la companyia subministradora, un equip d'operaris ja es troba al lloc dels fets per tal d'analitzar quina ha estat la raó de l'avaria que ha sofert el sistema de subministrament elèctric a la Granja. A més, ja treballen per subsanar el problema i que la situació torni a la normalitat al barri.

Calculen que l'avaria  podria estar solucionada cap a dos quarts de deu de la nit. Tot plegat, en una nit que, segons totes les previsions meteorològiques, podria ser una de les més fredes d'aquest hivern. A la Granja, doncs, esperen que el problema de llum quedi resolt aquest mateix vespre.