Les llums d'entrada al barri de La Floresta, a un pas d'esdevenir realitat

La previsió de la conselleria d'Espais Públics és que «abans de l'estiu estiguin en funcionament» | L'actuació té un cost de 24.000 euros
Operaris treballant aquesta setmana als punts de llum que hi ha a l'entrada de La Floresta, des de la T-11. | Cedida

 

Bona notícia pels veïns i veïnes del barri tarragoní de La Floresta. Els punts de llum de l'entrada al barri des de la T-11, punts de llum que eren de titularitat estatal i han passat a ser competència de l'Ajuntament de Tarragona aquest mandat, «estaran en funcionament abans de l'estiu», segons ha informat la conselleria d'Espais Públics del consistori tarragoní a aquest mitjà.

 

 

Es tracta de 12 punts de llums i l'actuació tindrà un cost de 24.000 euros. El responsable de la conselleria, José Luís Martín, ha explicat que «aquest era un compromís que vam adqurir amb els veïns de La Floresta». Martín ha afegit que «amb aquesta actuació donarem solució a una demanda històrica dels veïns, que feia gairebé una dècada que estava encallada, millorant la seguretat de la zona».

 

Vuit anys a les fosques

Els veïns han manifestat, en reiterades ocasions, el seu malestar pel fet que l'entrada al barri fos totalment fosca perquè això generava sensació d'inseguretat. Abans d'actuar en aquests 12 punts de llum, el consistori tarragoní ha dut a terme altres actuacions en el mateix àmbit i en la mateixa zona. El passat mes d'abril, Espais Públics feia públic que havia arreglat 134 punts de llum de La Floresta. 

 

El principal problema que patien els punts de llums substituïts era «un sobreescalfament tan elevat que feia caure el sistema i deixava la instal·lació sense servei». És a dir, per motius de seguretat es quedava el barri a les fosques. El regidor responsable de l'àrea, José Luís Martín, explicava aleshores que «fa temps que tenim planificada aquesta actuació».

 

També et pot interessar: