VOX convoca a Tarragona la rèplica de la manifestació de Madrid contra el govern socialista

El partit ultra denuncia que encara «no han rebut resposta per part de la subdelegació»

En les darreres hores ha saltat la polèmica arran d'unes manifestacions ciutadanes, en una de les zones més pudents de Madrid, contra les mesures del govern espanyol per aturar la propagació del coronavirus. En concret, aquestes protestes s'estan duent a terme mentre Madrid encara no ha pogut canviar de fase per la greu afectació de la pandèmia a la capital de l'Estat. 

Les protestes, que s'han dut a terme sense tenir en compte les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries, han comptat amb el suport explícit de la formació d'ultradreta VOX.

Ara, quan tot el territori encara està en fase de desconfinament, la formació de Santiago Abascal ha impulsat manifestacions en contra de Pedro Sánchez a totes les capitals de província d'Espanya. El 23 de maig, doncs, els simpatitzants d'Abascal participaran a Tarragona en una manifestació contra el govern socialista. 

A l'espera «de l'autorització de la subdelegació del govern»

La protesta està convocada pel dissabte, 23 de maig, a les 12 del migdia. VOX assegura que vol «combinar el dret a manifestació o expressió amb la bona salut de tothom. Per això hem comunicat a les subdelegacions del Govern que la manifestació es durà a terme en cotxe». El recorregut previst a Tarragona tindrà el seu punt de sortida a la plaça de les Corts Catalanes, per passar per la Rambla Nova, Balcó del Mediterrani i, finalment, acabar, a la plaça Imperial Tarraco, a la subdelegació del govern. 

Des de la formació a Tarragona han explicat a aquest mitjà que «no hem rebut resposta de la petició cursada a la subdelegació del Govern, però esperem que sigui positiva. El contrari seria confirmar que vivim en un estat d'excepció. El govern diu que no és cert, per aquest motiu estem segur que no limitaran el dret d'expressió i reunió que, a més a més, es practicarà sense posar en risc la salut de ningú».

"Les terrasses de TGN en perill: Les conseqüències de no complir les normes de seguretat" "Polèmica a Tarragona amb el mercat de marxants: «No tornarem al segle passat»"