Mans Unides regala un lot de llibres a la planta de pediatria de Joan XXIII

L'ONG organitza activitats solidàries com a eina de sensibilització arreu de l'Estat
Voluntaris de l'ONG han lliurat contes i llibres a la planta de pediatria de Joan XXIII | Cedida

L'organització governamental Mans Unides no ha volgut deixar passar l'esperit de Sant Jordi i s'ha acostat a la planta de pediatria de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per regalar un lot de llibres als infants que s'hi troben ingressats. Ho ha fet durant la tarda d'aquest dijous, 25 d'abril, de la mà d'un conjunt de voluntaris de l'ONG.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'hospital ha agraït el gest, que posa el punt final a les activitats referents al 23 d'abril. Els voluntaris també van apropar un contacontes als nens i nenes, i els van fer entrega d'un llibre de contes sobre la igualtat i la diversitat que ha editat la pròpia ONG. La delegació tarragonina de Mans Unides acostuma a deixar-se veure en activitats solidàries per difondre campanyes de sensibilització o recaptar fons contra la fam i la pobresa, o en favor de la sostenibilitat i el desenvolupament dels països pobres.

 

Un conte sobre la igualtat editat per Mans Unides es troba entre el lot entregat | Cedida

Lectura de poemes i endevinalles al Sant Joan de Reus

Sant Jordi tampoc ha passat de llarg a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, especialment a la zona de l'hospital de dia de Malalties Neurodegeneratives. Promogut pel Departament de Cultura i amb el suport d'altres entitats, un grup de voluntaris han llegit poemes, contes, endevinalles i faules amb motiu de la festivitat.

 

L'activitat, anomenada 'La veu em frisa', recull el llegat dels actes del centenari del naixement de Montserrat Abelló i, de fet, el seu nom prové d'un conegut vers de la poeta i traductora tarragonina.

 

També et pot interessar