GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els promotors de Mas d'en Sorder no tanquen la porta a emprendre accions contra l'Ajuntament de Tarragona

La comissió de Territori del consistori portarà al plenari la suspensió de tot tràmit

La comissió de Territori de l'Ajuntament de Tarragona va anunciar, aquest dijous, 14 de maig, la decisió de portar al ple la suspensió de tots els tràmits previstos en el pla urbanístic PP 43, el projecte urbanístic de Mas d'en Sorder. La reacció de l'empresa promotora, Essentia Costa Daurada, ha sigut ràpida i contundent en defensa del seu projecte, que preveu 222 habitatges i la rehabilitació de la masia per fer-hi un hotel.

 

En un comunicat enviat als mitjans a darrera hora de la tarda, els promotors del polèmic pla han traslladat el seu malestar «per assabentar-nos de les decisions del consistori a través dels mitjans de comunicació. Ens situa en una posició d'indefensió respecte a l'administració. Fa tres mesos que mirem de poder parlar amb el conseller d'Urbanisme, ni que sigui per telèfon, i no ha sigut possible».

 

«Tenim tots els informes tècnics favorables»

Essentia Costa Daurada ha posat en dubte que el seu projecte sigui «poc sostenible. Tenim tots els informes urbanístics, mediambientals i tècnics favorables. No només de la comissió d'Urbanisme del Camp de Tarragona, i de la conselleria de Territori i Sostenibilitat del govern català, sinó també els informes tècnics municipals». «Cal recordar», han afegit els promotors, «que el PP 43 Mas d'en Sorder es basa en el POUM de Tarragona aprovat l'any 2013 i amb ERC al govern. De les 37 hectàrees de zones de bosc que inclou el projecte, cedim 26 a l'Ajuntament de Tarragona que, d'aquesta manera, potenciarà l'Anella Verda. Queda clar que, si es modifica el projecte, no serà per raons mediambientals». 

 

Per últim, els impulsors d'aquest projecte urbanístic que ha aixecat molta polseguera a la ciutat no han tancat la porta «a prendre les decisions que corresponguin en defensa del nostre projecte, un cop tinguem confirmació oficial de tot el que s'ha publicat als mitjans. Mas d'en Sorder afegirà valor i qualitat a l'oferta turística i d'equipaments de la ciutat».