Unes 10.000 persones es concentren a Tarragona pel 8-M

La manifestació unitària ha començat des de la Imperial Tarraco a les 18.30 hores
Milers de persones s'han concentrat a la Imperial Tarraco amb motiu del 8-M | Judit Sabaté

El feminisme del Camp de Tarragona s'ha bolcat per reivindicar-se aquest 8-M, el Dia Internacional de la Dona. Durant el matí, diversos han estat els municipis que han organitzat mobilitzacions, actes o lectures de manifests, a la tarda, a Tarragona, s'ha fet la manifestació unitària. Aquesta, amb punt de partida a la plaça Imperial Tarraco a les 18.30 hores. En aquest sentit, s'han aplegat als voltants de 10.000 persones sota el lema «Ens volen callades, ara ens sentiran», els tarragonins i les tarragonines es manifesten per commemorar aquest dia. 

GALERIA DE FOTOS: Les imatges de la manifestació feminista pel 8-M del 2019 a Tarragona

En els instants previs de la concentració a la Imperial Tarraco, s'han realitzat quatre pilars, en els quals hi han participat les dones de diverses colles del territori i portaven samarretes reivindicatives per aquesta diada. Tanmateix, un cop s'ha sortit des d'aquest punt de la ciutat, la concentració s'ha dirigit cap a la plaça de la Font. 

La marea lila ha caminat per diversos carrers de la ciutat de Tarragona amb diverses pancartes reivindicatives i cridant càntics com «toquen a una, ens toquen a totes», «sense les dones, no hi ha revolució» o «no morim, ens assassinen». Tanmateix, han passat pel carrer Prat de la Riba, Ramón i Cajal i la Font del Centenari.

Després de concentracions i actes al matí, a la tarda s'ha fet una manifestació unitària a Tarragona | Judit Sabaté

 

La manifestació ha estat encapçalada pel lema «Ens volen callades, ara ens sentiran» | Àngel Ullate

 

També et pot interessar:

"ATENCIÓ: A judici per molts robatoris amb força a Tarragona" "URV: Ja pots votar el disseny de la carpeta del pròxim curs"