El Minipop celebra deu anys de vida amb Carlos Sadness i Suu al Camp de Mart

El festival, que va haver de suspendre la seva desena edició, ha organitzat un concert especial d'aniversari el dijous 20 d'agost
L'artista barcelonina Suu presenta el nou disc «Ventura» | Minipop
 

Entre aquest mes de maig i juny s'havia de celebrar la desena edició del Festival Minipop de Tarragona. Una celebració especial, la d'enguany, que es va veure eclipsada per la pandèmia de la Covid-19 i que va haver de ser suspesa. Ara, el festival, no es vol quedar amb les mans plegades, i ha anunciat que el dijous 20 d'agost podrà bufar les espelmes complint un desig que fa uns mesos semblava inabastable. 

Carlos Sadness i Suu presentaran els seus nous discs

Carlos Sadness i Suu seran els protagonistes dalt de l'escenari presentant els seus nous discs, «Tropical Jesus» —presentat aquest 19 de juny— i «Ventura» —segon disc de l'artista barcelonina, produït pel mateix Sadness—, amb què intentaran fer vibrar i gaudir de la música en directe el públic després de mesos sense poder-ho fer. La cirereta del pastís la posarà Laia Marin, de nom artístic Dj Poppy, que proposarà un viatge musical per les diferents edicions anteriors del Minipop amb la sessió 'Retrospectiva Minipop 10'.

Amb aquest cartell, el Minipop reuneix en un doble concert d'aniversari un dels músics que més ha triomfat en la història del festival, sent-ne cap de cartell l'any passat, una de les artistes que havia d'actuar a la desena edició i una membre de l'equip en versió 'discjockey' que farà reviure els moments més especials d'aquests deu anys.

Una llista de convidats molt especial i entrades a la venda per quinze euros

A la llista de convidats a la festa hi ha totes les persones que han fet donacions al llarg de la dècada, els protagonistes de la campanya promocional, els voluntaris que han passat pel festival aquest deu anys i els guanyadors de les invitacions del concert sorpresa de presentació del cartell que també es va haver de suspendre. Les 500 entrades disponibles pel concert es posaran a la venda a partir de divendres a les dotze del migdia a través web Entradium per un preu de quinze euros.

Carlos Sadness repeteix un any més al Minipop | Carlos Sadness
 

Els abonaments no retornats del Minipop 2020 no seran vàlids per aquest concert al Camp de Mart, sinó pel festival que se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021 al passeig de les Palmeres. I és que, després d’ajornar el festival, només hi va haver 86 devolucions i ja hi ha 1.350 entrades venudes pel 2021. L’organització agraeix la confiança a totes les persones que es van quedar l’entrada per l’any vinent o van fer donacions per poder mantenir viu el Minipop.

Normes i mesures de seguretat

El concert se celebrarà seguint les normes sanitàries del post-confinament que els espectadors es comprometran a seguir quan comprin l'entrada. Per això, l’esdeveniment és amb seient i les persones assistents hauran de portar mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans amb el gel hidrològic que trobaran al recinte. 

  

Per evitar possibles aglomeracions s’obriran les portes a les 20 hores, una hora i quart abans del primer concert, perquè el públic pugui entrar de manera esglaonada mentre sona la música dj Poppy. A les 21.15 hores, aproximadament, començarà l’actuació de Suu i a dos quarts d'onze, la de Carlos Sadness

"Última hora: Salut confirma un brot a Tarragona ciutat" "Tarragona: la reivindicació històrica de Bonavista que es farà realitat abans de Nadal"