GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mireia Belmonte, il·lusionada amb un exconcursant d''OT'

La nadadora catalana hauria començat una relació amb el cantant Ángel Capel
Mireia Belmonte s'està preparant per al Mundial de Gwangju | Gtres

 

La nadadora catalana, Mireia Belmonte, no ha estat mai molt oberta a donar detalls sobre la seva vida privada, de fet, no va ser fins que la revista 'Corazón' va publicar fotografies exclusives sobre el piragüista Javier Hernanz amb una jove morena, que no es va conèixer que la nadadora i el piragüista havien posat fi a una relació de quatre anys.

 

Ara, els rumors d'una nova parella comencen a sonar amb força. Aquest cop però la nadadora hauria deixat de banda els esportistes i s'hauria centrat en l'àmbit musical per trobar el seu nou amor. Així doncs, segons avança l'ABC', Belmonte tindria una relació amb l'exconcursant d''OT', Ángel Capel, que va participar en l'edició del programa musical que es va celebrar el 2009 i que actualment treballa en un espectacle a PortAventura. Segons informa el mitjà citat, la parella hauria estat fotografiada pels paparazzis ara fa uns dies durant la seva última trobada. La nadadora badalonina i el cantant mantindrien una relació des de fa ja uns quants mesos.

 

 

 

Silenci per ambdues parts

No obstant això, caps dels dos ha afirmat ni desmentit aquesta possible relació. L'esportista d'elit està molt centrada amb el seu nou repte: el Mundial de Gwangju. Aquest cap de setmana Belmonte va participar en el Meeting de Pardubice, a la República Txeca, per seguir preparant-se pel Mundial que se celebra el pròxim mes de juliol. La jove nadadora compagina l'esport amb els estudis de Publicitat i Relacions Públiques que està cursant a la Universitat Catòlica de Múrcia.

 

Per la seva part, el cantant d'Almeria s'ha vist obligat a traslladar-se a Tarragona per motius professionals. Actualment, Capel és un dels integrants del trio musical 'The Dance on Movies' de PortAventura, un espectacle musical que se celebra al Gran Teatre Imperial de l'àrea temàtica de la Xina. Tots dos estarien molt enfeinats amb els seus reptes professionals i disposarien de poc temps per veure's. 

 

 

També et pot interessar...