Imatge d'arxiu del Moll de Costa del Port de Tarragona

El Refugi 1 del Moll de Costa acull l’exposició '40 anys d’història. Carnaval de Tarragona'

La mostra recull objectes, fotografies, vestits | Es pot visitar fins al 14 de març

Tarragona celebra aquest 2021 els 40 anys del Carnaval a la ciutat i, tot i que enguany no s'ha pogut viure de manera habitual a causa de les restriccions sanitàries, hi ha una oportunitat per commemorar l'efemèride i recordar el carnaval tarragoní. El Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona acull, des d'aquest mateix dimecres i fins al 14 de març, l'exposició'40 anys d'història. Carnaval de Tarragona'

Durant aquest mes les tarragonines i tarragonins podran visitar aquesta mostra que recopila informació d'objectes, vestuari i imatges de la història de la celebració d'aquests darrers 40 anys del Carnaval de Tarragona. Els assistents podran veure programes de mà, cartells, una mostra de 30 fotografies, els trofeus del Ninot i la Concubina, esqueles del Carnestoltes, sermons i testaments, així com material gràfic divers d’entitats col·laboradores. Pel que fa al vestuari de les comparses, estaran exposats vestits complets, barrets o accessoris de les carrosses, així com maniquins amb el maquillatge de la disfressa, entre d’altres.

Aquesta exhibició vol «seduir la ciutadania a gaudir de la façana marítima de la ciutat i deixar-se envoltar de vestits, guardons, cartells i imatges que han quedat per al record», segons ha detallat el Port de Tarragona en un comunicat.

L'horari per visitar l'exposició és de dimarts a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i els diumenges i festius d'11 a 14 hores. Els dilluns romandrà tancada.