ÚLTIMA HORA

Catalunya trenca la barrera dels 100.000 contagis per coronavirus

Mor una dona en caure des d'un balcó al Parc de la Ciutat de Tarragona

Els fets han succeït aquest matí de dilluns, 18 de febrer
L'incident ha estat al Parc de la Ciutat de Tarragona | Google Maps

 

Ensurt, i dels grossos, aquest matí de dilluns, 18 de febrer, al centre de la ciutat de Tarragona. Una dona de mitjana edat, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana de Tarragona, ha aparegut finada al Parc de la Ciutat de Tarragona.

El primer avís sobre els fets l'ha rebut el servei d'emergències 112 passat un quart de vuit del matí. Diferents fonts consultades indiquen que la dona s'hauria precipitat d'un dels balcons que donen al Parc. Fins al lloc de l'incident hi han anat els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Tarragona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El parc ha estat tancat a causa d'aquest succés.

Els primers indicis apunten que ha estat un suïcidi. Mossos d'Esquadra ha indicat que es tractaria d'una mort no criminal, ni accidental, i no han facilitat més detalls dels fets per no generar mimetisme.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"El tarragoní Alejandro Fernández reclama de nou «el 155, com a solució política»" "La Brigada de Tarragona realitza més de 350 treballs al gener"