Mor l'escriptor i historiador tarragoní Jordi Morant i Clanxet

Nascut l'any 1933, va ser fundador de l'Associació de Gogistes Tarragonins i membre de la Comissió Assessora del Seguici | L'any 2003 va rebre el diploma de Serveis Distingits
Jordi Morant i Clanxet, reconegut escriptor i historiador de la ciutat, ha mort aquest dilluns a Tarragona. | Tinet

 

L'escriptor i historiador tarragoní Jordi Morant i Clanxet ha mort aquest dilluns. Va néixer l'any 1933 al carrer Portal del Carro de la Part Alta. Va escriure nombrosos articles sobre la història, el patrimoni i la cultura popular de la ciutat, a més de col·laborar assíduament amb diversos mitjans de comunicació locals. L'any 2003 el consistori va premiar-lo amb el diploma de Serveis Distingits per la seva implicació amb Tarragona. Va ser fundador de l'Associació dels Gogistes Tarragonins i membre de la Comissió Assessora del Seguici Popular. 

Tarragona mostra el seu condol per la mort de Jordi Morant i Clanxet

Jordi Morant i Clanxet va néixer l'any 1933 al número 5 del carrer Portal del Carro. Va estudiar a l'Ensenyança, al Seminari i va completar la seva formació als Germans de la Salle i a l'Escola de Comerç de la ciutat. Al mateix temps, va entrar a l'escola Taller d'Art i a l'escola de Música al carrer Major. 

Morant i Clanxet va estar molt implicat en el teixit cultural i associatiu de la ciutat. Va fundar l'Associació dels Gogistes Tarragonins i va ser membre de la Comissió Assessora del Seguici Popular. De fet, va escriure nombrosos llibres sobre la història, el patrimoni i la cultura popular de la ciutat. També el món casteller, la Setmana Santa i els monuments de Tarragona van ser algunes de les temàtiques recurrents de la seva bibliografia. 

Per tots aquests motius, l'any 2003 l'Ajuntament de Tarragona va reconèixer la seva tasca amb el diploma de Serveis Distingits. 

També et pot interessar: 

"🚧Reobren les escales del Miracle de Tarragona" "❗La 'Robin Hood' tarragonina: la funcionària que inflava prestacions per «ajudar els altres»"