Mor de manera sobtada José Tomás, baixista del grup tarragoní Viuda Negra

El músic, de 54 anys, va ser un dels fundadors de la banda de heavy metal, que el passat mes d'abril havia tornat a l'activitat amb un nou disc
José Tomás, primer per la dreta, en una imatge del videoclip que Viuda Negra va gravar a l'antiga presó de Tarragona. | Viuda Negra

 

Cap de setmana trist en la música tarragonina. El passat dissabte va morir de manera sobtada José Tomás, baixista de la mítica banda tarragonina de heavy metal, Viuda Negra. El músic tarragoní, de 54 anys, va ser un dels fundadors del grup juntament amb el guitarrista Javier Gómez i el bateria Xavi Gómez, l'any 1982. La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dilluns a la tarda, a les 17.30 hores, al Tanatori de Tarragona.

Viuda Negra, que va ser un dels referents del heavy metal de Tarragona durant la dècada dels 80 i fins a l'any 1991, havia tornat amb força al panorama musical aquest 2019, amb la publicació el passat mes d'abril d'un nou treball, 'Al final - In the end', el seu àlbum de retorn després de gairebé 30 anys. Els seus tres components originals formaven part d'aquesta tornada als escenaris, juntament amb el vocalista Damián Ruiz.   

t

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Fa poc més de deu dies, Viuda Negra va publicar el videoclip 'Viviré', gravat a l'antiga presó de Tarragona i que forma part del seu disc de retorn. Així mateix, el grup tarragoní tenia previst presentar 'Al final - In the end' en una gira de concerts

La banda tarragonina va publicar aquest diumenge un missatge sobre la mort del seu baixista, José Tomás: «La família Viuda negra vol agrair infinitament les mostres d'afecte davant la tragèdia... Però ja parlarem quan puguem... Mil petons a tots».

"❗POLÈMICA: L'Institut Nova Història denuncia «l'ocultament del Regne de Tarragona»" "🔥 ATENCIÓ: Un ferit en un incendi en un pis a Tarragona"