Un Mosso va resultar ferit dissabte a Tarragona, segons la policia catalana

Els Mossos detenen 13 persones arreu del país durant les protestes d'aquest dissabte
Els Mossos d'Esquadra a Tarragona, en una imatge d'arxiu. | Carlos Domènech

Els Mossos van detenir 13 persones aquest dissabte en el marc de les protestes que es van produir arreu del país contra la sentència de l'1-O i les actuacions policials dels darrers dies, segons han informat el cos policial. Tots els detinguts van ser a Barcelona. En el dispositiu policial van resultar ferits quatre agents, tres d'ells a Barcelona i un a Tarragona, segons les mateixes fonts, però no han concretat en quin punt exacte es van produir.

Val a dir que en la jornada de dissabte es van fer talls de carreteres a l'Ampolla i Montblanc, a més de protestes a Tarragona i la presó de Mas d'Enric, però no es van produir ni aldarulls ni càrregues policials.

Catorze ferits arreu de Catalunya aquest dissabte

En paral·lel, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 14 persones arreu de Catalunya durant les protestes que aquest dissabte es van tornar a repetir en contra de la sentència de l'1-O i les actuacions policials dels darrers dies. Segons ha informat el cos d'emergències, onze de les atencions es van fer a Barcelona i tres a Girona.

"🔴 TGN: Convoquen una concentració espanyolista aquesta tarda" "🔴ATENCIÓ: Les primeres paraules de Laura Solé, en presó preventiva pels aldarulls de TGN"