Els Mossos investiguen la mort d'una dona a Tarragona assassinada per la seva filla

La policia catalana ha rebut l'alerta la matinada d'aquest dimarts | L'hauria assassinat la seva filla
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Aquesta matinada de dimarts, 22 d'octubre, els Mossos d'Esquadra han rebut l'alerta de la troballa del cos sense vida d'una dona, d'uns 60 anys, al seu domicili al carrer Felip Pedrell de Tarragona. Segons fonts consultades per TarragonaDigital, la seva filla, que tindria problemes de salut mental diagnosticats, ha estat l'autora de la mort de la seva mare.

L'avís s'ha realitzat poc després de la una de la matinada i la policia catalana ha desplaçat als llocs dels fets diverses dotacions policials i dels serveis d'emergències. El cos de la dona presentava, segons les primeres informacions facilitades pels Mossos d'Esquadra, signes de violència.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La DIC, la unitat d'investigació de la policia, ha obert el procediment corresponent per esclarir les circumstàncies de la mort. 

El jutjat d'instrucció 1 de Tarragona, en funcions de guàrdia, s'ha desplaçat aquesta matinada fins al domicili per tal de procedir a l'aixecament de cadàver. Les diligències es mantenen obertes al jutjat en no tractar-se d'un cas de violència masclista.

La filla, relacionada en el cas

El greu incident viscut aquesta nit ha estat protagonitzat per la filla de la víctima. La noia, major d'edat, tindria problemes de salut mental diagnosticat i, a més, ha quedat sota custòdia policial a l'espera que el jutge decideixi la seva situació. Finalment, l'autora del crim, d'uns 30 anys, ha ingressat en un centre psiquiàtric de Reus, del Grup Pere Mata.

"Cs sol·licita una Junta de Portaveus «urgent» per avaluar els danys a Tarragona" "❗ «Y a los CDR 'darles' palos», la carta d'una nena de 12 anys a la Guàrdia Civil a TGN"