Nadal presenta els fitxatges per la seva llista electoral com a «un reflex de la Tarragona diversa»

Elvira Vidal, Eusebi Campdepedrós i Roser Olivé ocuparan els números tres, quatre i cinc de la llista
D'esquerra a dreta, Eusebi Campdepedrós; Cristina Guzmán; Dídac Nadal; Elvira Vidal i Roser Olivé, durant un acte amb mitjans de comunicació. | Cedida

 

Aquest matí de dilluns, u d'abril, Junts per Tarragona, la marca electoral del PDeCAT de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, ha presentat les noves incorporacions amb les quals comptarà l'alcaldable independentista Dídac Nadal. El número tres serà per Elvira Vidal, presidenta de l'associació de veïns de Solimar-Monnars; el quatre pel diputat tarragoní al Parlament, Eusebi Campdepedrós, i el cinc per una representant del sector cultural tarragoní, Roser Olivé. 

 

 

Nadal les ha presentat assegurant que «són persones amb notable experiència en àmbits pels quals apostem fermament com són la participació ciutadana, l'apoderament del teixit associatiu, el foment de la cultura i la defensa de Tarragona en el conjunt del país».

 

«Tots i totes elles són un reflex de la ciutadania diversa de Tarragona, tarragonins i tarragonines amb diferents sensibilitats que tenim un objectiu comú: Tarragona», ha manifestat l'alcaldable independentista, que  ha assenyalat que la situació actual que viu la ciutat «requereix superar les lògiques de partit i posar Tarragona per sobre i per damunt de tot».

 

En xarxes socials, Dídac Nadal s'ha mostrat «molt orgullós de compartir projecte amb persones amb tanta experiència i sensibilitat diverses».

 

 

 

«La nostra veu al Parlament»

Per Nadal, el paper que ha de jugar el diputat, i membre de la mesa del Parlament, Eusebi Campdepedrós, és «ser la nostra veu al parc de la Ciutadella. És imprescindible que l'Ajuntament tingui un interlocutor directe amb el Parlament per defensar els interessos de Tarragona».

 

«L'Elvira Vidal és una de les persones que ha liderat el moviment associatiu de la ciutat, admirem el seu esforç per millorar el dia a dia dels veïns i veïnes», ha destacat Nadal. I pel que fa la número 5 de la candidatura, Roser Olivé, Nadal ha destacat «el seu gran compromís amb la tradició i la cultura tarragonina en tots els seus vessants, així com la seva enorme experiència i coneixement en el sector cultural».

 

També et pot interessar: