Les dues nits d'aldarulls costen 150.000 euros a l'Ajuntament de Tarragona

En els dos dies d'incidents registrats a la capital tarragonina, els manifestants han cremat 47 contenidors i n'han malmès altres 33
Imatge dels contenidors cremats al carrer Ca√Īellas de Tarragona. | Antonio Ramos

 

L'Ajuntament de Tarragona ha xifrat en uns 150.000 euros el cost aproximat dels desperfectes causat durant les dues darreres nits d'aldarulls als carrers i places del centre de la ciutat. Segons ha explicat el consistori en un comunicat, la nit de dimarts es van cremar 15 contenidors, mentre que dimecres van ser 32 els contenidors calcinats. Així mateix, durant les dues nits es van malmetre altres 33.

 

Els contenidors cremats estaven situats en les seg√ľents ubicacions: Rambla Nova, Avinguda Marqu√©s de Montoliu, Passeig de Sant Antoni i pla√ßa de l'Oli, aix√≠ com als carrers Rovira i Virgili, Crist√≤for Colom, Uni√≥, Ca√Īellas i Moss√®n Ritort i Faus.

 

Imatge d'un contenidor cremant al carrer Unió de Tarragona, la nit de dimecres. | Àngel Ullate

 

Com ja va passar en la jornada d'ahir, els treballadors del servei de neteja treballen des de les sis del matí en la neteja dels carrers i la recol·locació dels contenidors que van quedar desplaçats pels manifestants durant els aldarulls d'aquest dimecres a la nit.

 

No hi ha estoc de contenidors

La conselleria de Neteja de l'Ajuntament de Tarragona ha de reposar els contenidors calcinats i reparar aquells malmesos. Des del consistori, s'est√† treballant per tenir-ne de nous en els pr√≤xims dies, tot i que ¬ęno en queden suficients en estoc, davant la demanda d'altres ciutats que han patit el mateix tipus d'altercat¬Ľ. √Čs per aix√≤, que des de la conselleria de Neteja es demana als tarragonins i tarragonins que ¬ęsi no troben algun dels contenidors de recollida selectiva, es desplacin a la zona m√©s propera en qu√® en tinguin¬Ľ.

 

Les dues nits d'aldarulls costaran 150.000 euros a l'Ajuntament de Tarragona. | Àngel Ullate

 

Per altra banda, i davant la convocatòria de vaga prevista per demà, l’Ajuntament de Tarragona informa que demà al vespre la recollida de la franja orgànica i rebuig es manté a la nit com cada dia, però la recollida del matí (envasos, paper i recollides comercial) no s’efectuarà. Per tant, es fa una crida als comerços a no deixar envasos ni paper fora dels locals comercials.

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris
TarracoFighter
i més que cauran si no marxen les forces d'ocupació! FORA FEIXISTES DE LES NOSTRES CIUTATS!!!
ni tarraco ni tarragoní ni català ets
el problema no el tenim aquí, es d’inutils Donar-nos per cul a nosaltres mateixos d’aquesta manera, anem a Madrid a manifestar-nos, alli tenim el problema, no aquí !!!!...esteu molt equivocats, així no serem mai independents ruc!!!!