El Viena de la Rambla Nova de Tarragona canviarà de vorera

L'empresa catalana estrenarà en els pròxims mesos un nou local a pocs metres de la seva actual ubicació a la cèntrica via tarragonina
El nou local de Viena a la Rambla Nova serà el que ocupava fins fa uns mesos la botiga Oysho. | Google Maps

 

El restaurant Viena de la Rambla Nova de Tarragona canviarà d'ubicació, segons ha confirmat la companyia a TarragonaDigital. Però no anirà molt lluny, ja que l'empresa ha triat un local en la mateixa Rambla Nova per tal de situar el seu nou restaurant de menjar ràpid. Després d'una llarga trajectòria al número 50 de l'emblemàtica via tarragonina, en uns mesos, Establiments Viena atendrà als seus clients al número 49, on fins fa menys d'un any hi havia la botiga Oysho, just davant del local actual. Així, el Viena canviarà de vorera a la Rambla, tot i que encara no hi ha data d'obertura del nou establiment.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El conseller delegat i director general de Viena, Marc Siscart, ha explicat que  «feia temps que treballàvem en la possibilitat d’aquesta ubicació i teníem clar que només faríem el canvi si aconseguíem trobar un local millor i a la mateixa Rambla Nova». Segons ha explicat la companyia, el nou establiment serà més ampli, amb més llum i amb diferents espais. Comptarà amb un disseny més actual i adaptat a les necessitats dels clients. En aquest sentit, Siscart ha explicat «volem un Viena de tots i per a tots, obert a tothom i adaptat a allò que ens demanen els clients avui en dia».

Més notícies de la categoria Tarragona