Ajuntament de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona renovarà les clavegueres de 12 carrers del municipi

Alguns dels carrers presenten risc de filtracions|El consistori destinarà 450.000 per renovar la xarxa de clavegueram

L'Ajuntament de Tarragona renovarà la xarxa de clavegueram de 12 carrers de la ciutat. El president d’Ematsa, Jordi Fortuny, ha explicat que «segons les inspeccions periòdiques de la xarxa de clavegueram realitzades, s’han detectat greus problemes de funcionament als col·lectors de la xarxa de clavegueram de Tarragona, que fan necessària la seva substitució».

Concretament, els carrers on s'executaran les obres són els carrers Illes Balears, carrer Tortosa, Gandesa i Segarra, de Torreforta; el carrer Bisbe Antoni Deig, el carrer Sant Pau (Part Alta), Hernàndez Sanahuja, Estenislau Figueres, avinguda Pau Casals (zona centre), carrer de l’Àliga, de Boscos; el carrer 18 de Bonavista i la urbanització del Pilar.

En tots aquests carrers es van realitzar inspeccions que van constatar que els col·lectors presenten risc de filtracions i fa necessària la redacció d'un projecte per poder executar les obres. «A la vista d’aquesta situació s’adjudicarà per la via d’urgència la redacció dels projectes per tal d’iniciar les obres tan aviat com es pugui» ha afegit el conseller de Territori, Xavi Puig.

450.000 per millorar la xarxa de clavegueres

Segons ha detallat l'Ajuntament de Tarragona, es treballa conjuntament amb l’Empresa Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA), per una inversió de 450.000 euros en actuacions de millora i renovació d'altres trams de la xarxa de clavegueram de la ciutat.

L'ajuntament recorda que fa anys que treballa per renovar les mancances i deficiències de la xarxa de clavegueram, on destaquen les obres de més rellevància al Serrallo i a La Floresta, que van estrenar una nova xarxa de clavegueram i aigua potable, ja que era antiga i presentava greus deficiències al seu funcionament. 


Comentaris