Més de 800 participants fan de l'onzena Caminada Solidària de La Muntanyeta un nou èxit

L'activitat ha tingut lloc aquest diumenge al matí amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral
La nova edició de la Caminada Solidària de la Muntanyeta de Tarragona, un gran èxit de participació | Cedida

 

L'onzena edició de la Caminada Solidària de la Muntanyeta ha esdevingut un èxit majúscul amb més de 800 participants. Amb motiu del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, la marxa solidària —que és ja tot un clàssic de l'agenda a la ciutat— ha tingut lloc aquest diumenge, 6 d'octubre, a partir de les nou del matí.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) de la Muntanyeta, a través del Grup Excursionista Amics de la Muntanyeta, ha tornat a encapçalar l'organització de l'activitat. Els caminants han sortit del Balcó del Mediterrani, han travessat la costa tarragonina i han arribat fins a la Muntanya de Sant Pere, on els esperava una jornada de portes obertes al local de l'associació amenitzada per la música del Dj Abadia.

Els usuaris de la Muntanyeta reclamen «més comprensió» en un entorn que «no té en compte les nostres necessitats»

Els usuaris de la Muntanyeta ja es van avançar a la commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral amb un emotiu acte aquest divendres, 4 d'octubre, on es va llegir un manifest que reclamava «més comprensió» en «un entorn que ens exclou perquè la nostra societat no té en compte les nostres necessitats». Des de divendres llueix una nova iniciativa, l'arbre dels drets, on tothom pot deixar el seu missatge i que avui ha estat ben protagonista.

A l'arbre fictici s'han pogut llegir missatges que destaquen que «l'únic límit el marca la voluntat», en favor d'«una ciutat sense barreres» o que recorden que «tots som capaços a la nostra manera». La marxa ha posat el punt final a l'edició d'enguany, vira les 13.00 hores, al tram final de la Rambla Nova.

També et pot interessar

"🔥 Incendi sense ferits al centre de TGN" "🚨ALERTA: Els 'cogoteros', el nou mètode per robar gent gran a Tarragona"