La passera del Francolí, afectada pel darrer episodi de pluges a Tarragona

El pontet de fusta va ser arrossegat prop de 300 metres | La brigada preveu reparar-lo «en els pròxims dies»
La passera del Francolí ha sigut arrossegada prop de 300 metres. | Twitter/@FontsGerard

 

Les pluges d'aquest passat dimarts, 27 d'agost, han afectat, de nou, la passera del riu Francolí. El pontet de fusta, inaugurat el quatre de juliol de l'any passat per part del Consell Comarcal del Tarragonès, va ser arrossegat prop de 300 metres de la seva ubicació habitual, sota el pont de Santa Tecla.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Brigada Municipal, segons han indicat fonts de l'Ajuntament a aquest mitjà, col·locarà de nou l'estructura al seu emplaçament «en els pròxims dies». Cal recordar que no és la primera vegada que el pontet de fusta pateix els efectes dels episodis de pluges intenses que es viuen a la ciutat de Tarragona. Aquesta passera havia de servir per «connectar els barris de Ponent amb el centre de Tarragona», segons va afirmar al seu dia l'anterior alcalde Ballesteros.

 

 

 

La passera, malmesa pels arbres

La gran tempesta de la matinada de diumenge 11 d'agost, a dilluns 12, va arrossegar diversos arbres pel Francolí que van colpejar la passera fins a deixar-la seriosament danyada.

 

Així i tot, els vianants continuaven utilitzant el petit pont que havia quedat desplaçat de la seva posició original.