S’obre el període de preinscripció a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus

Els dos centres ofereixen un total d’onze cicle formatius de grau superior per al proper curs 2019-2020
Les Escoles d'Art i Disseny combinen la formació teòrica amb col·laboracions pràctiques | Cedida

 

El proper dimecres 29 de maig, fins el dia 5 de juny, comença el període de preinscripció als cicles formatius de grau superior a les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus, pel proper curs 2019-2020.

L’Escola d’Art i disseny de la Diputació a Tarragona, situada a la carretera de Valls, ofereix un total de set cicles formatius de grau superior d’Animació, de Gràfica Publicitària, d’Il·lustració, de Fotografia, d’Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística.

L'oferta educativa engloba sectors molt diversos de l'àmbit de les arts plàstiques i el disseny, oferint així un ampli ventall de possibilitats per a totes aquelles persones que vulguin formar-se en qualsevol d'aquestes especialitats. Així doncs, el Camp de Tarragona presenta una elevada riquesa formativa, atenent les necessitats actuals del mercat i del camp professional de l'art i disseny.

Nou cicle a Tortosa

D’altra banda, a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Reus, posicionada al carrer del Vent, s’hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d’obres de decoració i, des del curs passat, un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns visuals.

La preinscripció es podrà realitzar via online o presencialment a ambdós centres. Totes les persones interessades en cursar aquests estudis reglats poden consultar, al web de la Diputació de Tarragona, el calendari i els requisits exigits d’aquests estudis que venen marcats des del departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

De cara el proper curs 2019-2020, l’Escola d’art de la Diputació a Tortosa, conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i amb titularitat del Departament d’Educació de la Generalitat, iniciarà el cicle formatiu de grau superior de Modelisme i matriceria ceràmica.

El calendari i els requisits d’accés i preinscripció són els mateixos que ens tots els estudis reglats per la Generalitat, i des de la Diputació se n’informa a la pàgina web de la Diputació de Tarragona.

"Primers passos per aconseguir un govern municipal a la ciutat de Tarragona" "❗BARRI A BARRI: Així han quedat els partits a cada zona de Tarragona"