Persegueixen una motocicleta per la Part Baixa de Tarragona

El vehicle de dues rodes no tenia assegurança i el conductor no tenia carnet
Un ciclomotor es va fugar per la Part Baixa de Tarragona | Jordi Sanvisens

 

Un jove va fugar-se pels carrers de la Part Baixa de Tarragona aquest dissabte al vespre. Després d'abandonar el ciclomotor al carrer Nou de Santa Tecla, va ser enxampat al carrer Sant Miquel i detingut per un delicte de desobediència i resistència a l'autoritat, a més d'intentar fugir diverses vegades. 

 

Fuig amb la motocicleta pels carrers de Tarragona

Els fets van succeir aquest passat dissabte, als voltants de dos quarts de nou del vespre, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va veure passar una motocicleta ocupada per dues persones, la qual, en veure als agents, va començar a fugar-se pels carrers de la Part Baixa de Tarragona.

 

Els ocupants no van fer cas a les indicacions de la policia tarragonina i va anar en direcció contrària pel carrer de Santiyan. Al carrer Apodaca, una de les persones que anaven a la moto, va baixar i fugir a peu, mentre el conductor seguia fugint.

 

En arribar al carrer Nou de Santa Tecla, el detingut va deixar abandonat la motocicleta i va començar a fugir a peu, sent interceptat al carrer Sant Miquel, on el jove, de 24 anys i nacionalitat marroquina, va oferir resistència i intentava marxar. A més, quan l'estaven registrant mostrava una actitud violenta i va intentar fugir. El ciclomotor se'l van emportar al dipòsit municipal, ja que no tenia assegurança.

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un jove que s'havia fugat amb una moto | Jordi Sanvisens