Josep Mir, veí de Ciutat Jardí, a Tarragona

Veïns de Ciutat Jardí de Tarragona reclamen la construcció d'un ascensor al barri

Amb aquest equipament volen evitar les actuals escales «antigues i molt deteriorades»

Els veïns  i veïnes de Ciutat Jardí, la urbanització de Tarragona situada sota el passeig de Sant Antoni i amb vistes a la platja del Miracle, han iniciat un procés de recollida de signatures per traslladar al consistori  de Tarragona la petició  d'un ascensor  i unes  escales mecàniques a la zona. De moment, i segons han informat els veïns, han recollit un total de 100 signatures. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La mobilització veïnal té l'origen en els veïns de l'entorn de la Baixada de la Beneficència. Els veïns i veïnes volen l'ascensor i les escales per a poder accedir  a la plaça situada davant de l'edifici de la Diputació de Tarragona, al passeig de Sant Antoni.  

«Les escales actuals estan molt deteriorades»

La demanda està encapçalada per Josep Mir i Balart, veí de la comunitat i que explica clarament que «el que demanem respon a una necessitat molt clara perquè les escales actuals presenten moltes dificultats de mobilitat, ja que són molt antigues  i estan molt deteriorades». Mir exposa que «les dificultats d'accés són evidents. Si vas amb el carro de la compra o el cotxet del bebè costa molt pujar les escales. I també per les persones grans, ja que són graons amb un grau d'inclinació i desnivell important i quan plou i estan mullades, hi ha risc de relliscar».  

Mir assegura que «continuaré recollint signatures per aconseguir la construcció de l'ascensor i de les escales i estic obert a què tota la ciutadania que ho consideri signi. Posteriorment aniré a l'oficina de l'OMAC de Tarragona a realitzar els tràmits administratius pertinents per oficialitzar-ho».