INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

PimeComerç Tarragona presentarà una solució per salvar Casa Cuadras del tancament

El president de l'entitat, Florenci Nieto, proposarà al propietari del negoci un projecte que estan treballant per a tot el sector comercial de la ciutat
Imatge de la Xarcuteria Cuadras de la Rambla Nova de Tarragona que tancarà les seves portes a finals d'aquest mes. | TarragonaDigital

 

L'anunci de tancament de la històrica Xarcuteria Casa Cuadras al bell mig de la Rambla Nova ha suposat un cop molt dur pel negoci del centre de la ciutat. Casa Cuadras anunciava que a finals de mes abaixava la persiana definitivament renunciant, d'aquesta manera, a esdevenir un negoci centenari, fita que assolia l'any vinent. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Perquè la ciutat no perdi una altra botiga històrica, PimeComerç Tarragona, la sectorial de comerç de l'agrupació de la micro, petita i mitjana empresa de Catalunya, es reunirà en els pròxims dies amb el propietari de la botiga per proposar-li una alternativa. El president de PimeComerç Tarragona, Florenci Nieto, amb el seu equip, està treballant una solució per revitalitzar el sector comercial de la ciutat.

 

URV i instituts

La proposta de PimeComerç Tarragona contempla convenis de col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, l'Escola Joan XXIII i l'Institut Vidal i Barraquer. Es tracta dels tres centres que ofereixen estudis en comerç. La idea que volen desenvolupar és que, un cop el jovent hagin acabat els seus estudis en comerç, aquests nous, i noves, comerciants es puguin posar al capdavant d'aquests negocis que estan a un pas del tancament per jubilació.

 

En declaracions a TarragonaDigital, Florenci Nieto ha afirmat que «nosaltres treballem per poder aportar solucions a un sector, el del comerç, que està patint molt. Entenem que amb la nostra proposta no perdríem tantes botigues vinculades a la història de la ciutat i el nostre jovent no hauria de marxar fora a treballar».

 

Aquest dimarts, 26 de novembre, la Cambra de Comerç de Tarragona, «preocupada» per la situació del sector comercial del centre de la ciutat, feia públic el seu pla de xoc: impulsar la marca de capital comercial, abaratir els pàrquings i cercar sinergies amb el turisme.

Més notícies de la categoria Tarragona