GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Apareixen pintades al bar de Bonavista on Vox hi farà una jornada

El Bar Brasería Cabrera es defensa de les crítiques i argumenta que «només som empresaris, també hem tingut sopars de Podem i esmorzars del PP»
Imatge de les pintades contra Vox que han aparegut a la façana del Bar Brasería Cabrera de Bonavista. | Twitter

 

Apareixen pintades en contra de Vox a la façana del Bar Brasería Cabrera de Bonavista, lloc on el partit d'ultradreta celebra aquest dissabte una jornada tècnica. El propietari del local, Luis Cabrera, ha denunciat als Mossos d'Esquadra aquesta acció. D'altra banda, aquesta nit el dúo de rumba format pels germans Sergi i Tito, de Vergüenza Ajena, havia de tocar al bar, però l'esdeveniment s'ha suspès. La jornada de Vox començarà demà a les 10.00 hores i 45 minuts abans s'ha convocat una concentració de rebuig. 

 

El partit ultradretà Vox fa mesos que intenta fer-se un espai al panorama polític. Jornades en barris i mítings en grans ciutats són les seves armes per guanyar seguidors. Aquest dissabte, 17 de novembre, el partit es desplaçarà fins al barri tarragoní de Bonavista. Hi volen celebrar una jornada sobre l'ús de les xarxes socials i tècniques de debat. El Bar Brasería Cabrera ha acceptat llogar-los l'espai després d'haver estat rebutjats a Cunit i la Selva del Camp. 

 

Pintades contra Vox a la façana del Bar Brasería Cabrera

Aquest matí de divendres han aparegut pintades en contra del partit d'ultradreta Vox a la façana del Bar Brasería Cabrera. A través de les xarxes socials, Vox ha denunciat aquests fets. Per la seva banda, el propietari del bar, Luis Cabrera, ha informat als Mossos d'Esquadra sobre els fets i ha tramitat una denúncia. 

 

Les pintades il·lustren un ninot que llença un logo de Vox a la brossa. Són petites, però n'hi ha diverses al voltant de la porta de l'establiment. Es tracta d'un símptoma més del rebuig que ha generat l'arribada de Vox al barri tarragoní de Bonavista. 

 

El propietari el Bar Brasería Cabrera es defensa

El propietari del Bar Brasería Cabrera s'ha defensat de les crítiques per haver llogat el seu local a Vox amb un text a les xarxes socials. Luis Cabrera reivindica que «nosaltres no hem canviat, el que ens coneix sap que estem oberts a llogar el bar a qualsevol col·lectiu, partit o entitat sempre que arribem a un acord econòmic». 

 

Cabrera assegura que haver llogat el local a Vox «no significa haver venut els nostres valors, nosaltres venem tapes i lloguem el restaurant perquè som empresaris». Per últim, el propietari exemplifica que al Bar Brasería Cabrera «s'hi han fet sopars de la CUP o Podem, berenars del PSC i esmorzars del PP».