El temporal i les pluges desdibuixen la platja de l'Arrabassada de Tarragona

Inundacions i fortes onades, les principals conseqüències a la costa tarragonina
La platja de l'Arrabassada ha quedat del tot inundada pel temporal de les darreres hores | Cedida

La tradicional imatge de calma i tranquil·litat que acompanya l'entorn de la platja de l'Arrabassada, a Tarragona, ha quedat aquest divendres del tot desdibuixada pel temporal i les fortes pluges que s'han anat acumulant sobre el territori. La platja ha quedat del tot malmesa per la força de les onades, i el passeig marítim i el pont que connecten l'Arrabassada amb la Via Augusta ha quedat inundat, fet que ha afectat el trànsit rodat a la zona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Tarragona no és l'únic punt de la geografia de la Costa Daurada afectat per inundacions, en la línia d'altres grans nuclis com Salou. La força de l'aigua a l'Arrabassada l'ha fet empassar-se gairebé la totalitat de la platja i ha generat imatges més que curioses al litoral de la ciutat.

La platja de l'Arrabassada ha quedat del tot inundada pel temporal de les darreres hores | Cedida

La platja de l'Arrabassada ha quedat del tot inundada pel temporal de les darreres hores | Cedida

Les fortes pluges d'aquest divendres inunden carrers a Salou

Les imatges de ciutadans sorpresos per la força de l'aigua i la potència de les precipitacions s'han anat estenent a diversos punts del Camp de Tarragona a mesura que la meteorologia ha anat sacsejant cada cop més municipis de la regió. No obstant això, poc abans de migdia ja havien remès les pluges a gairebé la totalitat del territori i es preveu que les ràfegues més fortes ja han passat de llarg.

Imatge d'uns edificis de Salou, del tot afectats per la pluja | Facebook

"🔴 L'Ajuntament de TGN aprova els pressupostos del 2020" "📣 Concentració a TGN en resposta a les sentències a Torra i Junqueras"