L'entrepà de la polèmica del Sant Magí 2020 de Tarragona

Sant Magí 2020 arriba amb polèmica a Tarragona per un entrepà

La curiosa forma del pa ha estat motiu de crítica i riota a les xarxes socials

Les xarxes socials han tornat a fer màgia. El que havia de ser una simple promoció de la Festa Major de Sant Magí 2020 a Tarragona, s'ha convertit en objecte de riota dels tuitaires tarragonins. El motiu: l'entrepà en forma de Bastó de Sant Magí i la seva semblança amb un penis de pa, digne de qualsevol acomiadament de solter o soltera, o qualsevol festa eròtica, com s'ha assenyalat en alguna de les piulades que s'han registrat.

L'inici ha estat una piulada promocional

L'encesa de la metxa per començar el seguit de piulades comparant l'entrepà amb qualsevol mena d'objecte fàl·lic, ha estat una de l'Ajuntament de Tarragona promocionant el que esdevindria l'esmorzar de la Festa Major de Sant Magí 2020.

Els responsables de fer l'entrepà ha estat la Pastisseria Conde, qui ha transformat el seu tradicional i llaminer Bastó de Sant Magí. El farcit d'aquest, que no podia ser més encertat, donades les circumstàncies de forma, està format per llonganissa esparracada amb allioli de fesols, pols de pernil i un toc d'oli d'alfàbrega. 

Per poder degustar l'esmorzar de Sant Magí, s'haurà de reservar hora escollint franja horària de consumició en el mateix local o agafar tiquet de recollida per emportar-se'l, pel dimecres 19 d'agost, dia del patró, entre les vuit del matí i la una del migdia. A més, hi haurà places limitades per a garantir les mesures de seguretat establertes.

L'entrepà de la polèmica

Comparacions de tot classe, mems o directament anar al gra expressant què els hi recorda la forma de l'entrepà. La plataforma Twitter ha estat en ebullició a la demarcació de Tarragona des de l'arribada de la imatge del que serà, l'esmorzar de Sant Magí.

Els comentaris amb humor han estat els principals que s'han pogut veure, però també n'hi ha hagut que s'han sorprès, més enllà de la forma, per la promoció que se n'hagi pogut fer d'aquest, ja que, en principi, està associat al patró de la ciutat.


Comentaris