Polèmica a Tarragona per la retirada de la bandera estelada de la façana de l'ajuntament

La CUP lamenta «que això hagi succeït amb la connivència del govern municipal, amb majoria d’ERC, que no ha fet cap gest per evitar-ho»
Imatge de l'estelada, al balcó de l'ajuntament | Cedida

 

 

Nova polèmica pels símbols al balcó de l’ajuntament de Tarragona. Les conselleres de la CUP tarragonina, Laia Estrada i Eva Miguel, han denunciat «la retirada per part de regidores del PSC» de la bandera estelada que han penjat a la façana consistorial, durant la diada castellera de Santa Tecla.

 

Talment com el passat 15 de setembre, abans de la diada castellera del Primer Diumenge de Festes, les cupaires han denunciat la retirada del símbol i lamenten «que això hagi succeït amb la connivència del govern municipal, amb majoria d’ERC, que no ha fet cap gest per evitar-ho».

 

Mentre no es faci un debat sobre les banderes que han de presidir el balcó municipal, afirmen les anticapitalistes, «les conselleres electes seguiran pujant al balcó principal de l’ajuntament en les diades castelleres de festa major a desplegar l’estelada».

 

«De la mateixa manera que hi ha qui no se sent identificat amb la bandera independentista, altres no ens sentim identificades ni representades per la bandera monàrquica espanyola, que actualment presideix la façana del consistori tarragoní», han defensat.