GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Port de Tarragona celebra el Dia de la Policia Portuària

Sota el lema ’Capital humà, el nostre valor’ la policia del Port tarragoní ha celebrat el seu dia al Teatret del Serrallo
Reconeixements en la setana edició del Dia de la Policia Portuària de Tarragona | Cedida

 

Aquest divendres, 16 de novembre, s’ha celebrat el Dia de la Policia Portuària de Tarragona, la qual ha arribat a la seva setena edició. L’esdeveniment, el qual ha fet valdre la tasca de seguretat i prevenció que desenvolupa aquest cos policial en el recinte portuari i l’entorn ciutadà més immediat, s’ha realitzat al Teatret del Serrallo sota el lema ‘Capital humà, el nostre valor’.

 

Reconeixement a la gran tasca que desenvolupa el cos policial tarragoní

La setena edició del Dia de la Policia Portuària de Tarragona ha estat, sens dubte, un acte ple de reconeixements a la gran tasca que desenvolupa aquest cos de policia en la seguretat i prevenció durant l’activitat diària de tota la comunitat portuària. En els darrers anys, la Policia Portuària ha iniciat una nova etapa, la qual ha portat al cos policial cap a una major professionalització, reforçant els seus valors i identitat, a més d’oferir un gran valor afegit al Port de Tarragona.

 

Durant l’esdeveniment al Teatret del Serrallo, s’han lliurat diferents reconeixements a membres del cos, bé sigui per la seva trajectòria professional, com per la realització, gestió i implantació dels nous processos i protocols que hagin suposat una millor per a les funcions del cos. Tanmateix, s’ha destacat a alguns membres del personal de l’Autoritat Portuària de Tarragona i de la ciutadania per la seva col·laboració amb el cos de la Policia Portuària en aquest darrer any.

 

Diversos han estat els motius perquè s’han realitzat reconeixements. La col·laboració i suport en aquells aspectes relacionats amb la coordinació de dispositius entre els distints cossos de seguretat; les trajectòries professionals; la gran predisposició d’aquests professionals i per la seva implicació amb la Policia Portuària i amb la comunitat del Port de Tarragona. A més, també s’ha reconegut la gran tasca dels agents interins que han reforçat els serveis, de forma professional i compromesa, durant els mesos d’estiu.