Obertes les inscripcions per al 3r PortAutors, la mostra musical que busca nous talents al territori

Les sol·licituds es podran enviar fins al pròxim 15 de setembre | Sis finalistes formaran part de la final, prevista per al mes de novembre

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona enfila enguany la tercera edició de la mostra artística PortAutors, una iniciativa que vol descobrir el talent del nostre territori, brindar als músics noves oportunitats i donar a conèixer el seu potencial artístic. Els autors i autores interessades a participar en aquest festival ja poden adreçar-se per correu electrònic a portautors@gmail.com o poden fer la seva inscripció a través del formulari en aquest enllaç. Les postulacions es poden fer fins al pròxim 15 de setembre, últim dia per omplir la sol·licitud.

Un certamen que es consolida 

Sota l’etiqueta #PortAutors2020, l’emergent mostra musical tarragonina vol consolidar-se després de l’èxit de les dues darreres convocatòries, amb gran participació de públic i una bona qualitat de les obres presentades. Aquest 2020, l’espectacle final —si les condicions ho permeten— està previst per al dissabte 14 de novembre, amb la presentació de les sis persones finalistes.

El certamen, precisament, està obert a persones majors d’edat que no tinguin cap contracte discogràfic en vigor. Les peces musicals han de ser de l’autoria de la persona que concursa i ella mateixa les haurà d’interpretar, podent fer-ho en qualsevol estil musical, instrumentació i llengua. Les bases completes del concurs es poden consultar en aquest enllaç.

Sis finalistes, tres premis

La mostra atorgarà tres premis. El primer, el 'Premi del Jurat', que decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat de participar en cinc festivals del territori durant el 2021: el festival JaVeus, l’Altacústic, les festes de Santa Tecla, l’Accents i el mateix PortAutors.

Un segon premi, el 'Premi del públic', s’escollirà mitjançant la votació popular de forma telemàtica, unes setmanes abans de la mostra i entre els finalistes. Aquest premi es donarà a conèixer el mateix dia de la final del PortAutors i consistirà a dissenyar material d’enregistrament per a la millora de la producció musical del guanyador o guanyadora.

Finalment, el tercer i últim premi, anomenat 'Premi a l’artista local', triat també pel jurat, es lliurarà a la persona millor classificada entre les sis finalistes i que sigui de la província de Tarragona. El premi consistirà en la formació musical en un dels espais col·laboradors de la mostra PortAutors 2021.

"Tarragona de dol: Multitudinari adeu al doctor Mallafré" "El cas de l'exgerent dels autobusos de Tarragona avança judicialment"