Polèmica a Tarragona per l'assegurança «caducada» del vehicle d'alcaldia de Ballesteros

C's denuncia que el vehicle de Ballesteros «està sense assegurança» | José Luís Martín recorda que «la llei permet circular fins a un mes després del venciment de la pòlissa»

Picabaralla política a l'Ajuntament de Tarragona la tarda d'aquest dimarts 8 de gener. La notícia la feia pública el portaveu del grup municipal de Ciutadans al consistori tarragoní, Rubén Viñuales, qui, en declaracions a un diari digital de la ciutat, posava al crit al cel pel fet que els vehicles del consistori «circulen sense assegurança des del passat 30 de desembre».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Viñuales interpel·lava directament al primer tinent d'alcalde de la ciutat, el popular José Luís Martín, reclamant-li que «faci la feina que li toca i posi fil a l'agulla en la renovació de les assegurances dels cotxes». Preguntat per TarragonaDigital, Martín ha assegurat que «és mentida l'acusació del portaveu de Ciutadans».

El líder del PP al consistori tarragoní ha explicat, també, que  «la llei obliga a la companyia d'assegurances a seguir donant cobertura fins a un mes després del venciment de la pòlissa.  Així doncs, l'Ajuntament continua cobert». Es pot consultar aquest concepte, el del «mes de gràcia» a la següent pàgina web. 

«La continuació del contracte d'assegurances està aprovada»

El líder tarragoní dels taronges ha expressat la seva «preocupació pel fet que circulin sense assegurança els vehicles municipals. No sabem si és impunitat o deixadesa però no ens volem ni imaginar què podria passar si hi hagués un accident mortal». En aquest sentit, José Luís Martín ha volgut «tranquil·litzar» a Viñuales i li ha recomanat que «no tingui pressa ni per arribar al govern ni per guanyar un titular. Si va massa depressa hi haurà moments que no dirà la veritat i això no s'ho mereix ni Tarragona ni els tarragonins».

Així mateix, Martín ha confirmat a aquest mitjà que està aprovada una «continuació del contracte corresponent a les pòlisses d'assegurances de l'Ajuntament de Tarragona per un import de 230.619,09 euros». Segons el primer tinent d'alcalde de Tarragona es va aprovar «fa uns mesos».