GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cau un premi de 20.000 euros del 'Sueldazo' de l'ONCE a Tarragona

La butlleta es va vendre per part d'un agent de Torreforta
Una imatge d'arxiu d'un quiosc de venda de l'ONCE. | TarragonaDigital.com

 

La sort ha tornat a esquitxar la ciutat de Tarragona. Un afortunat ha guanyat un premi de 20.000 euros aquest cap de setmana, gràcies a un sorteig de loteria de l'ONCE. Concretament, la sort va voler que el premiat en qüestió s'endugués aquesta quantitat gràcies a la rifa del Sueldazo que es va fer el passat dissabte, dia 2 de novembre.

 

El número premiat es va vendre als barris de Ponent

Va ser Francisco Cobacho Montoro, agent venedor dels jocs responsables de l'entitat, amb el punt de venda a la carretera T-11, número 4 —entre els barris de la Granja i Torreforta, també a tocar de Riu Clar—, qui va vendre el número de la sort a l'afortunat client.

 

Cobacho és una persona amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE i, de cara al sorteig que es va fer el passat dissabte dia 2 de novembre, va vendre el cupó electrònic per TPV premiat amb 20.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l'instant el número que més li agradi.