Premien la Diputació de Tarragona per «la qualitat dels seus serveis»

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública és qui atorga el reconeixement
Seu de la Diputació de Tarragona, al Passeig de Sant Antoni | Cedida

 

El Ministeri de Política Territorial i Funció Pública —que encapçala la catalana Meritxell Batet— ha premiat la Diputació de Tarragona per «l'excel·lència en la gestió dels serveis» que presta al territori. La concessió del guardó s'emmarca dins els Premis a la Qualitat i la Innovació en la Gestió Pública, i han posat en valor «l'increment de la qualitat» de la tasca de l'ens tarragoní.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

 La Diputació, encara sota la presidència de Josep Poblet, ha agrait en especial que aquesta convocatòria de premis és la única que atorga l'organisme públic del govern espanyol, fet que encara accentua més el valor del reconeixement. Està previst que, al mes de març, sigui la ministra Batet qui entregui personalment el guardó.

 

La Diputació de Tarragona, capdavantera a l'Estat espanyol

La Diputació de Tarragona va rebre l'any 2017 la màxima puntuació per part del model de puntuació europeu que serveix de barem per catalogar la gestió d'aquestes institucions. Va ser la única diputació de tot l'Estat que va rebre aquesta distinció, i se suma als reconeixements europeus, en forma d'elevades puntuacions que augmenten progressivament, que ha anat rebent des del curs 2010 fins a l'actualitat.

 

El Ministeri del govern espanyol, conscient de la línia de treball de l'ens supramunicipal, ha volgut sumar-se als reconeixements públics a la gestió i qualitat dels serveis que depenen de la Diputació tarragonina. Cal recordar que aquesta gestió fa referència als elements del territori que superen la competència dels respectius Ajuntaments —com ara les infraestructures o elements patrimonials com l'antic preventori de la Savinosa—.

També et pot interessar

— La Diputació de Tarragona aprovarà la remodelació del preventori de la Savinosa

Plega Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona

— La Diputació de Tarragona concedirà 10 milions d’euros als municipis i ens locals