Pla compartit de la presentació del Festival d'Estiu 2021 a Tarragona , encapçalada per l'alcalde Ricomà

Sopa de Cabra, El Cigala, Fangoria o Miki Núñez, pesos pesants de la programació musical d'estiu a Tarragona

L'Ajuntament aposta per una oferta àmplia i eclèctica amb un ull a la situació sanitària | El Camp de Mart, el gran protagonista

Si la  situació sanitària dels pròxims mesos ho permet i la normativa del PROCICAT així ho avala, Tarragona  gaudirà aquest estiu d'una programació musical de primera categoria. Pau Ricomà, alcalde i conseller municipal de Cultura, ha presentat aquest dilluns els detalls de l'oferta del pròxim Festival d'Estiu, marcada per un cartell ampli i eclèctic adaptat a gustos musicals ben diferents. Sempre amb un ull a la pandèmia  que encara regna, els mesos de juliol i agost apunten maneres a la capital del Tarragonès.

Ricomà ha subratllat que el festival «contribueix a revitalitzar  un sector productiu que passa per moltes dificultats», i ha anunciat que el Teatre Auditori del Camp de Mart serà l'as a la màniga per protagonitzar el canvi de paradigma i reprendre el pols a la cultura  a l'aire lliure amb l'ambició de «recuperar després de dos anys amb tota la brillantor  que es mereix aquest festival».

De Diego El Cigala a Sopa de Cabra, sense oblidar el talent local

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El festival  arrencarà el dia 9 de juliol amb una de les grans novetats: la primera òpera produïda totalment a Tarragona. Rigoletto  obrirà la llauna amb primeres espases de talent consolidat com Àngel Òdena al capdavant. Fangoria  (14 de juliol), Paco Ibáñez  (15 de juliol), el primer espectacle teatral de Búhos  (24 de juliol), Lildami  i l'eclosió de les músiques urbanes (29 de juliol) i l'espectacle musical de 'Los 40' encapçalat pels altafullencs Porto Bello (30 de juliol) encapçalaran la retrobada amb l'auditori del Camp de Mart.

De cara a l'agost, la irrupció de la cèlebre Imaginada (del 12 al 15 d'agost) i de les festes de Sant Magí  marcaran el calendari amb dos grans concerts d'accent català com a caps de cartell: Sopa de Cabra (16 d'agost) i Miki Núñez (17 d'agost). També s'ha avançat una nova edició del ja consolidat Festival Minipop, que tornarà a fer-se sentir amb ganes a la ciutat.

Quant a les entrades, cal saber tres dates concretes. Els tiquets per als dos grans concerts  de Sant Magí es posaran a la venda a partir del 29 d'abril des d'aquest enllaç i tots els del  Festival d'Estiu del juliol es trobaran a través d'aquesta plataforma i a les guixetes del Teatre Tarragona a partir del 5 de maig, en el cas de l'espectacle Rigoletto, i del 7 de maig per a la resta de concerts programats.