La presidenta de l'EMMCT denúncia les irregularitats en la comptabilitat a la Fiscalia

Algú va entrar a la ràdio municipal, accedint al servidor de l'empresa, i es va endur diversos documents i factures

L'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT) ha denunciat a la Fiscalia les irregularitats que es van detectar en la seva comptabilitat per tal que s'investiguin els fets. Així mateix, s'ha iniciat una investigació interna i també s'ha posat en mans del comitè d'ètica de l'empresa. La presidenta de l'EMMCT, Paula Varas, ho va posar en coneixement del Consell d'Administració de l'EMMCT, informant que també s'ha denunciat que «algú va entrar a l'emissora municipal accedint al servidor de l'empresa, enduent-se diferents documents i factures». L'EMMCT té indicis que aquestes irregularitats es remunten més enllà de 2018.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Paula Varas remarca que «hem engegat totes les vies necessàries per esclarir unes irregularitats que podrien remuntar-se més enllà del 2018 i seguirem informant en el marc del Consell d'Administració de com avança la investigació», segons un comunicat emès per l'Ajuntament de Tarragona.

"Tarragona anuncia la tornada a la feina de més treballadors el pròxim dilluns" "El local de l'antiga botiga de discos Arsis de Tarragona té nou llogater"