Presó provisional per a dos dels detinguts els darrers dies a Tarragona

Són Laura Solé i Joan Tortosa
Imatges d'una de les protestes dels darrers dies a Tarragona.  | Àngel Ullate

Presó provisional sense fiança per a dues de les persones detingudes els darrers dies pels aldarulls que s'han produït a la ciutat de Tarragona, arran de la sentència als presos pel procés. El jutjat d'instrucció 1 de Tarragona, que actua en funcions de guàrdia, ha rebut avui cinc de les persones detingudes en relació als diferents incidents d'aquests dies a la ciutat. Se'ls acusa, a tots ells, de desordres públics.

Presó provisional per a dos dels detinguts

La magistrada ha acordat, per a dos d'ells, la presó provisional comunicada i sense fiança. Una de les dues detingudes seria Laura Solé, mentre que el segon és Joan Tortosa, veí del Pont d'Armentera. La Laura és la jove que va ser detinguda per part de la Policia Nacional al costat de la Tàrraco Arena Plaça la nit del passat dijous.

Aquestes dues persones són les primeres que passen a presó provisional a les comarques de Tarragona pels aldarulls d'aquesta setmana arreu del país. Se sumen a sis més a Barcelona, dues a Girona i una a Lleida: són, doncs, onze en total.

Tres dels cinc detinguts, en llibertat provisional

Els altres tres detinguts que han passat aquest dissabte a disposició judicial han quedat en llibertat provisional. Se'ls han imposat, però, mesures cautelars, com ara compareixences quinzenals al jutjat, la retirada del passaport i la prohibició de sortir del territori, i també s'ha acordat la prohibició d'acudir, aproximar-se o participar en actes o manifestacions, a menys d'un quilòmetre, durant un període de 6 mesos.

"🔴 ALERTA: Intenta atropellar manifestants i un policia a Tarragona" "Ricomà i la resta d'alcaldes de les capitals catalanes compareixen amb Torra aquest migdia"