Quatre anys de presó per instigar a la prostitució a dues menors a Tarragona

Les dues joves estaven en un centre de menors tarragoní, tutelades per la Generalitat
El processat ha estat condemnat a quatre anys de presó i una multa econòmica | ACN

La secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona ha decretat una pena de quatre anys de presó, a més d'una multa econòmica de 2.520 euros, a un home per induir a la prostitució a dues menors que estaven sota la tutela de la Generalitat. Els fets es remunten a l'any 2015, quan un home de nacionalitat boliviana, va conèixer a les dues menors de 16 anys. 

Condemnat a presó per induir a la prostitució dues menors 

L'any 2015, dues menors d'edat estrangeres, tutelades per la Generalitat i que residien en un centre de menors de Tarragona, van conèixer a un home de nacionalitat boliviana. En aquest sentit, el processat va proposar-li a una d'elles que buscava noies de companyia amb motiu d'anar amb altres homes a viatges, festes i tenir relacions sexuals amb ells a canvi de cobrar entre 150 i 300 euros.

Al mes de març del mateix any, la menor va anar a veure a l'acusat a casa seva, on havia d'esperar un client. En aquest moment, van tenir relacions sexuals tots dos abans de tenir-les amb el client. Per aquest servei, la jove, va rebre 40 euros del processat, però va ser el seu últim servei, ja que va començar una relació sentimental amb l'home que ha estat enviat a presó. 

Així doncs, la jove que havia començat una relació amb l'acusat, va comentar-li a una amiga com havia aconseguit els diners. Aquesta noia va anar fins al pis del processat i aquest li va explicar com fer-ho. Tenia un client, el qual li pagaria 200 euros per tenir relacions sexuals amb l'home i, així, cobraria el 40% de la quantitat que li pagarien en finalitzar el servei. Així doncs, a més d'aquest, la jove va realitzar altres vegades el mateix procediment amb altres homes i era l'home qui cobrava els serveis. 

Després d'aquest procediment, l'home de nacionalitat boliviana s'enfrontava a deu anys de presó per dos delictes d'inducció a la prostitució de menors, però, al final, la secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona l'ha condemnat a una pena de quatre anys de presó, a més d'una multa de 2.520 euros. Tanmateix, l'acusat va reconèixer haver conegut les menors, però va negar el fet d'haver ofert diners a canvi de relacions sexuals.

"Rebutgen una mesquita a TGN per perill de «radicalització islàmica»" "ALERTA: Assalten una botiga de telefonia de la Rambla Nova"