GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El carrer Mallorca lidera l'augment del preu de l'habitatge a Tarragona

El carrer de Johann Sebastian Bach segueix sent la via més cara de la ciutat, amb una mitjana de 2.996 euros per metre quadrat
Imatge del cèntric carrer Mallorca, a la ciutat de Tarragona | Google Maps

 

 

El mercat immobiliari sembla que repunta a la ciutat de Tarragona. Després d’un increment dels preus dels habitatges d’un 0,66 per cent a finals del 2017, al primer semestre del 2018 s’ha registrat una revaloració del 3,88 per cent, segons dades de l’empresa Precio Viviendas, que ha valorat els 54.378 habitatges que formen l'actual parc immobiliari de Tarragona.

 

El carrer de Johann Sebastian Bach, el més car de Tarragona

A Tarragona, l’anomenat barri dels Músics, a la zona de Llevant i ben a prop de la platja de l’Arrabassada, segueix encapçalant el rànquing de les vies més cares de la ciutat, amb una mitjana del preu de l’habitatge de 2.960 euros per metre quadrat. El carrer de Johann Sebastian Bach lidera la llista, amb un valor mitjà de 2.996 €/m², mentre que a l’avinguda de Wolfgang Amadeus Mozart, que discorre entre el carrer Internet i la Via Augusta, el preu del sòl arriba als 2.920 euros. El podi tarragoní del primer semestre 2018 el tanca el carreró B, a la Platja Llarga, amb una mitjana del preu dels immobles de 2.844 €/m².

 

Els segueixen el carrer d'Ernest Lluch, a Llevant, amb 2.843 €/m²; el carrer de la Cota, a Cala Romana, amb una mitjana de 2.656 €/m²; i el carrer de Josep Maria de Tarrassa, a tocar del Parc Francolí, amb un preu mitjà de 2.649 €/m².

 

El carrer Mallorca encapçala el rànquing de l'augment del preu de l'habitatge

El carrer Mallorca, seu de la Tarraco Arena Plaça (TAP) i ben bé al centre de la ciutat, és l’artèria tarragonina on més ha pujat el preu dels immobles, amb un increment mitjà del 8,56 per cent i un preu del sòl de 1.779 euros per metre quadrat. El segueixen la rambla de Ponent, entre Torreforta i Campclar, amb un augment del 8,3 per cent i una mitjana del preu de l'habitatge de 1.159 €/m²; i l’avinguda Prat de la Riba, al centre tarragoní, amb una pujada del 7,98 per cent i un preu mitjà de 1.699 €/m².

 

On també ha augmentat notablement el preu de l'habitatge és al carrer Riu Llobregat, al barri de Campclar, amb un increment del 7,09 per cent i un preu del sòl de 873 €/m²; al carrer de Rovira i Virgili, al centre de Tarragona, amb una pujada del 6,38 per cent; i al carrer Violant d'Hongria, al barri de Sant Pere i Sant Pau, amb un augment dels preus d'un 5,75 per cent i un valor del sòl de 1.628 €/m².