L'Ajuntament tramita el cessament d'activitat d'un prostíbul il·legal ubicat a Tarragona 2

Durant l'any 2018 la Guàrdia Urbana va realitzar inspeccions d'aquest immoble | Comptaria amb servei de bar, jacuzzi i altres instal·lacions de luxe
L'Ajuntament de Tarragona vol tancar un prostíbul il·legal ubicat al carrer Josep Maria Casas de Muller de Tarragona 2. | Google Maps

 

L'Ajuntament de Tarragona ha tramitat el cessament de l'activitat d'un prostíbul il·legal ubicat al barri de Tarragona 2. Es tracta d'un immoble que va estar vigilat per la Guàrdia Urbana durant l'any 2018, atès que hi havia informacions que apuntaven a una activitat de prostitució en l'interior. Aquest fet és il·legal, segons la normativa que estipula la realització d'aquestes pràctiques, atès que no es dona llicència per immobles particulars. Segons alguns veïns, les instal·lacions de la casa serien «de luxe», amb servei de bar i jacuzzi. 

L'Ajuntament ordena tancar un prostíbul de Tarragona 2

El Departament de Llicències de l'Ajuntament de Tarragona ha obert un expedient al propietari d'un immoble ubicat al número 88 del carrer Josep Maria Casas de Muller de Tarragona 2. El motiu, que en l'interior de l'habitatge s'hi practica la prostitució, que és il·legal en pisos particulars. La Guàrdia Urbana, amb la col·laboració en alguns casos de la Policia Nacional, va investigar aquest habitatge durant l'any 2018. 

Recentment s'ha realitzat el tràmit d'audiència prèvia, al qual el propietari no ha respost, segons indiquen fonts municipals. Per aquest motiu, la tramitació de l'expedient continua. El darrer pas serà el de dictar l'ordre de cessament de l'activitat. 

Un prostíbul de luxe dins un habitatge unifamiliar

Segons fonts veïnals, el prostíbul comptaria amb instal·lacions de luxe. Servei de bar i jacuzzi formarien part de l'habitatge, una casa unifamiliar construïda fa uns set anys. Es tracta de l'última zona del barri que es va construir i, aquesta casa en concret, una de les últimes en vendre's. «Sempre han estat molt discrets, però de sobte es van alçar unes tanques per impedir que es veiés res des de fora. Ens en vam assabentar perquè sempre hi havia taxis a la porta», han explicat els veïns a aquesta redacció. 

També et pot interessar: 

"📺 TV: L'emotiva història de vida de l'actor tarragoní Fermí Fernández, 'Al Cotxe!' de TV3" "🏛Pau Ricomà es compromet a «equipar culturalment tots els barris de Tarragona»"