GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El PSC denuncia una pintada a la seva seu de Tarragona

El secretari d'organització dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha denunciat que les seus del PSC a Tarragona i Ripoll han rebut pintades aquest cap de setmana
La seu dels socialistes tarragonins, al carrer Ramón i Cajal, pintada aquest cap de setmana | ACN

 

 

Continuen els atacs de brètols contra seus de tota mena de partits polítics de Tarragona, i arreu el país, així com contra els mateixos polítics catalans. Aquest dilluns, 26 de novembre, el secretari d'organització dels socialistes catalans, Salvador Illa, ha denunciat que «durant el cap de setmana s'han produït pintades contra les seus dels socialistes a Tarragona i a Ripoll». 

 

El màxim responsable d'organització del PSC ha reclamat, davant aquests fets, «respecte a totes les idees com a requisit per a la convivència en llibertat». Illa també ha afegit que «condemnem clarament aquestes accions vinguin d'on vinguin i s'adrecin a qui s'adrecin». 

 

Amb aquestes declaracions, Salvador Illa feia referència a la denúncia d'aquest matí de dilluns per part de Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural, en la qual feia públic que «la seu de la nostra entitat ha aparegut amb pintades d'esvàstiques». Mauri insistia, en la seva denúncia pública, en el fet que «malgrat que alguns ho voldrien mai aconseguiran silenciar la nostra veu. Seguirem sent profundament antifeixistes, compromesos amb els drets i amb les llibertats». 

 

Vandalisme contra Alejandro Fernández

Els fets que ha fet públic aquest dilluns Salvador Illa, l'esmentada bretolada a la seu dels socialistes de Tarragona, han arribat fa poc més d'una setmana del vandalisme contra el vehicle particular del polític tarragoní Alejandro Fernández, president del PPC. 

 

Fernández feia públic, mitjançant una piulada, que el seu cotxe particular, estacionat a la plaça d'aparcament del seu domicili, havia aparegut amb pintades d'esvàstiques i altres de clar afany denigratori. Alejandro Fernández va rebre el suport del president del seu partit en l'àmbit estatal, Pablo Casado, així com del número dos dels populars, el secretari general Teodro García Egea. 

 

Diferents polítics catalans, com Miquel Iceta, primer secretari dels socialistes, també van mostrar el seu suport al polític tarragoní.