Imatge de la seu de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona

El PSC demana un augment del pressupost de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona

Sandra Ramos assegura que defensen «la feina ben feta dels treballadors de Serveis Socials»

Aquest dilluns, 7 de desembre, s'ha celebrat el consell rector de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST). Durant la trobada s'han votat els comptes per l'any vinent de l'organisme i la representant socialista, Sandra Ramos, ha votat en contra de les xifres presentades per la presidenta de l'IMSST, Carla Aguilar.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Per la també portaveu socialista a la plaça de la Font, el vot contrari al pressupost de l'IMSST és un cop d'atenció al govern municipal i alhora una oportunitat perquè rectifiquin. «Volem donar una oportunitat perquè presentin un millor pressupost. El PSC no pot aprovar uns comptes en els quals no es reflecteixen l'augment de personal que necessita Serveis Socials» ha manifestat Ramos. 

«Una defensa de la feina ben feta dels treballadors de Serveis Socials»

Sandra Ramos ha afegit que el sentit del seu vot «és una defensa de la feina ben feta durant aquests anys per tots els treballadors i treballadores de Serveis Socials». La líder socialista tarragonina ha fet incís en la necessitat «d'augmentar els recursos humans i econòmics que necessita l'IMSST». Per tot plegat, els socialistes han votat en contra dels comptes de Serveis Socials per l'any vinent i han recomanat a Aguilar «que es passegi per les cues que hi ha a les diferents seus i entengui que és més necessari que mai un augment en el pressupost de l'IMSST». 


Comentaris