El PSC demana a Pau Ricomà una Junta Local de Seguretat per tractar els aldarulls de la passada setmana

La portaveu socialista, Sandra Ramos, reclama al conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, conèixer «el cost dels incidents produïts la passada setmana»
La portaveu socialista, Sandra Ramos, durant la roda de premsa d'aquest dimarts. | Cedida

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha reclamat aquest dimarts a l'alcalde, Pau Ricomà que convoqui una Junta Local de Seguretat pels aldarulls viscuts la setmana passada a la ciutat.

Així mateix, Ramos ha instat al conseller de Seguretat Ciutadana, Manel Castaño, a que expliqui «quin ha estat el cost total dels desperfectes que han causat els incidents produïts a la ciutat. La consellera socialista ha demanat «serenor i calma» per a que no es tornin a produir un altre cop els aldarulls de la darrera setmana.

Sandra Ramos també ha lamentat que «dos grups municipals abandonessin el ple abans del debat de les mocions». Sobre la sessió plenària d'aquest dilluns, la portaveu socialista creu que «l'augment del 50 % de l'IBI en els pisos buits té l'únic objectiu de donar una píndola a la CUP perquè aprovi els pressupostos municipals». Ramos ha assegurat que «s'ha dut a terme sense un estudi previ de la quantitat de immobles buits, ni marcar les directius sobre què és considera un pis buit».

Imatge de la sessió plenària de l'Ajuntament de Tarragona, aquest dilluns. | Junts x Tarragona

En aquest àmbit, la portaveu del PSC ha afirmat que «els i les socialistes apostem per altres mesures, com bonificar a les persones que declarin voluntàriament els seus pisos buits, així com obrir una línia de subvencions o d'ajuts a la rehabilitació, amb la condició que entrin a una borsa de lloguers gestionada pel Servei Municipal de l'Habitatge».

Ramos, «impactada per l'inesperat canvi de discurs de Ricomà»

Durant la sessió plenària d'ahir, Sandra Ramos va reclamar a l'alcalde Ricomà que complís amb les mocions aprovades al ple, referides a la paralització del Centre Obert al Francolí i a la recuperació de la campanya 'Respecta'm'. Segons la portaveu socialista, Pau Ricomà ha canviat «inesperadament» de discurs «al veure que s'aproven mocions que no li agraden».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En el darrer ple, segons la portaveu del PSC, l'alcalde Ricomà «va canviar d'opinió i va dir que només tiraria endavant les mocions aprovades pel govern municipal». Per això, Ramos li recrimina «aquest canvi de posicionament», que atribueix «a la debilitat del seu govern».

"La Granja: el rovell de l'ou dels barris de Ponent de Tarragona" "🗓La Setmana de la Responsabilitat Social celebra el seu 10è aniversari a Tarragona"